Terence Hamers

Terence is al vanaf jongs af aan bezig met muziek. Het begon al op vroege leeftijd met het spelen van piano op zijn keyboard, dat stroomde door naar het produceren van muziek op zijn 13e naar uiteindelijk professioneel muziek maken + draaien als beroep. De visie was altijd al snel duidelijk, namelijk muziek maken voor een groter publiek.

Afgestudeerd in 2023 aan de Herman Brood Academie voor de opleiding Dance Producer probeert Terence al zijn ins & outs over muziekproductie en DJ’ing te delen met het jonge talent.

Voor de DJ-lessen komen alle essentials aan bod: Beatmatching, Mixing, Scratchen, Sets voorbereiden etc. etc. Ook krijg je een stukje geschiedenis van de dance mee en let Terence natuurlijk goed op hoe jij je ontwikkelt en of je vooruitgang maakt, uiteindelijk kun je je hierdoor ontwikkelen als een echte artiest!

Naast DJ & Productie les geeft Terence ook piano lessen, deze lessen zijn vooral gericht op het luisteren en oefenen van wat je zelf graag wilt leren op de piano, van pop tot rock tot dance, het kan allemaal!