Starcamp summerschool

Starcamp / Muziekles Zomer

Voor wie de zomer direct muzikaal wil starten organiseert popmuziekschool Het Popstation aan de Biltstraat: Starcamp. Wil je in de zomer graag door met muziekmaken of zoek je een leuke weekvullende activiteit? Doe dan mee met Starcamp, een zomerkamp / summerschool voor kids!

Gedurende vier dagen gaan de kids intensief aan de slag met een band of als DJ. Er wordt muziek gemaakt en daarnaast zitten deze dagen ook bomvol leuke, muzikale spellen en activiteiten. Incl. lunch en lekkers!

Starcamp wordt de eerste week van de zomervakantie georganiseerd. Of je nou gitaar of drums wil spelen, wil zingen of achter een draaitafel wil staan om (je eigen) liedjes te draaien; Bijna alle onderdelen zullen bij al deze disciplines aan bod komen. Waan je een week lang een echte artiest!

Het programma staat vol leuke activiteiten, waaronder:

  • muziek maken (in groepsverband);
  • band/artiesten foto’s en -video’s;
  • muziek-/videoclip opnames;
  • het bedenken van een (artiesten)naam en stijl;
  • muzikale groepsspelletjes;
  • speels en leerzaam!

En… op het eind geven de kids een spetterend optreden!

Voor: Leeftijd 6 t/m 12 jaar (bezit van instrument en ervaring is niet vereist!)
Data: 15 t/m 18 juli 2024
Tijd: 10:00-16:00
Waar: Het Popstation (in Theaterhuis de Berenkuil, Biltstraat 166)
Kosten: € 289,- per persoon, incl. lunch&lekkers

Er staat een superenthousiast team klaar om de kids een ongekend leuke, muzikale zomer te bezorgen. Schroom niet om ook je vrienden uit te nodigen en zegt het voort!

Actie: We bieden voor de groepsactiviteiten een korting van 10% voor huidige popstation leerlingen en een korting van 10% wanneer je samen met je broer(tjes) of zus(jes) meedoet. Deze acties zijn te combineren.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Om deel te nemen kun je hieronder inschrijven.

  • Starcamp gaat enkel door bij voldoende aanmeldingen.

—->