Neem contact op met Het Popstation

Pianoles in Utrecht

Pianoles in Utrecht bij Het Popstation: De piano is terug van nooit weggeweest! Bij singer/songwriters als Douwe Bob of Adele als begeleidingsinstrument. Ook als soloinstrument bij prachtige soundtracks zoals die van Amelie Poulain of artiesten als Nils Frahm of Pieter de Graaf. Of bij veel hippe popbands en danceproducers als synthesizer (al dan niet via een computer. Het wordt daarom ook wel toetsen / toetsenist genoemd).

Onze pianoleraren / toetsendocenten spelen zelf ook in alle uiteenlopende acts/vormen zoals hierboven beschreven: neo-klassieke pianomuziek, toetsen als muziekproductie instrument en als begeleidingsinstrument bij een artiest, act of band. Zo kunnen ze vanuit hun praktijkervaring de leukste en meest waardevolle lessen geven. Maar bovenal, het plezier van het (live)spelen overbrengen.

Schrijf je nu in voor een gratis proefles Pianoles bij Het Popstation in Utrecht!

Pianoles toetsen